Ostale usluge

Grafički dizajn

Znanje, kreativnost i najsavremeniji grafički programi su naš osnov za oblikovanje vaše poruke o djelatnosti kojom se bavite tako da je ona estetski prihvatljiva, prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici. Nakon dogovora s klijentom o tome kakav proizvod zahtjevaju, garantujemo preciznost u radu i apsolutnu fokusiranost na sprovođenje vaših želja i potreba u djelo.
Kreiramo vizualni identitet za vašu kompaniju (dizajniranje logotipa, memoranduma, koverti…)
Dizajniramo ambalaže
Dizajniramo publikacije (brošure, knjige, časopise, publikacije za objavu u elektronskim medijima)
Oblikujemo i pripremamo za štampu promotivni materijal
Kreiramo korporativne video materijale, te multimedijalne prezentacije
Kreiramo User Interface dizajn za mobilne i web aplikacije

Web dizajn

Profesionalna izrada web stranice i upravljanje omogućit će visoko pozicioniranje među rezultatima pretraživanja. a pofesionalan izgled web stranice osigurat će konkurentsku prednost vaše kompanije u odnosu na druge.
Efektivne informacije i dobro prezentovane usluge, pružaju krajnjem korisniku apsolutni uvid u to kako mu vaša kompanija može olakšati poslovanje i pomoći u ostvarenju organizacionih ciljeva.
Nakon što saznamo vaše potrebe i želje, konsultujemo vas koja su najbolja rješenja za privlačenje ciljane klijentele, obzirom da će stranice prilagođene njima donijeti najbolje rezultate. Proces dizajniranja web stranice uključuje istraživanje, definiranje i strukturiranje sadržaja, izradu dizajna, programiranje, unos sadržaja, te testiranje i objavu na internetu
Kompanija Idego nudi cjelovito rješenje.
– kreiranje web stranice
– održavanje i nadogradnja
– na vaš zahtjev mijenjamo sadržaj, postavljamo nove ponude i ažuriramo informacije
– hosting web stranica

Pri izradi web dizajna poštujemo aktualne standarde i trendove, te osiguravamo stranice koje su dostupne širokom spektru korisnika.

Edukacije

Trening je ključna komponenta pri integraciji Distance learning rješenja u obrazovanu ustanovu. Kvalitetan trening osigurava da svi administratori i korisnici imaju dobro radno znanje ključnih karakteristika i funkcionalnosti relevantnih za svoje uloge, što u konačnici osigurava dugoročni uspjeh projekta. Omogućavamo vam potpuni tehnički i korisnički trening na sve proizvode koje smo implementirali te dodatnu korisničku podršku.

Trening možete realizirati face-to-face ili online te u ovisnosti o grupi internih korisnika.
U okviru treninga moguće je:
• obučiti selektiranu grupu trenera koji mogu uspješno i neovisno upravljati e-learningom unutar vaše organizacije što obuhvaća i tehnološku obuku korištenja open source rješenja.
• osposobiti grupu trenera da rade minimalne izmjene na online kursu
• obučiti grupu trenera za redovitu komunikaciju unutar online zajednice, na način da iniciraju, održavaju, potiču interkativnost unutar vaše zajednice
Kroz Distance learning rješenja definiramo nivo i periodiku realizacije treninga. Cilj nam je da vas, kroz određeni vremenski period, u potpunosti osamostalimo za upravljanje e-learning sistemom, a u ovisnosti o vašim mogućnostima.