Online kurs

Upravljanje vremenom

E-learning kurs “Upravljanje vremenom” pripremljen je u cilju usavršavanja vještina zaposlenih u smislu boljeg i efikasnijeg korištenja vremena. Kurs sadrži interaktivne module i provjere znanja kroz koje će polaznici biti u mogućnosti da na jednostavan i zanimljiv način upoznaju rasipnike vremena i nauče kako da ih redukuju u svakodnevnom životu.

Zašto upisati ovaj kurs?

Cilj kursa je usavršavanje vještina polaznika u smislu boljeg i efikasnijeg korištenja vremena. Polaznici će nakog završenog kursa moći kvalitetnije i jednostavnije redukovati „rasipnike” vremena kako u poslovnom tako i u privatnom životu.

hourglass

TRAJANJE
60 minuta

video-player

3
MODULA

professor

SELF-PACED
studiranje

medal

CERTIFIKAT
o završetku kursa

Sadržaj kursa

Kurs je sastavljen od tri modula. U svakom modulu imamo posebne lekcije koje su sačinjene od multimedijalnih sadržaja te interaktivnih vježbi.

Modul 1: Osnovne informacije i kratko putovanje kroz pojmove

Modul 2: Koncepti i strategije upravljanja vremenom:

  • Rasipnici vremena
  • Organizovanje vremena
  • Prioriteti
  • Delegiranje
  • Odlaganje
  • Kako reći „ne”?
  • Sastanak

Modul 3: Igra “Istraživač”

Ciljna publika

Kurs je namijenjen svim polaznicima koji žele da rade na usavršavanju svojih vještina u smislu boljeg i efikasnijeg korištenja vremena. Polaznici će nakog završenog kursa moći kvalitetnije i jednostavnije redukovati „rasipnike” vremena kako u poslovnom tako i u privatnom životu.

Kada kurs počinje?

DOSTUPNO ODMAH

Želite nekome preporučiti ovaj kurs?

Preporučujemo

MS Excel 2013

Ovaj kurs je namijenjen osobama koje žele da unaprijede znanje iz MS Excel 2013 programa.

Upravljanje vremenom

E-learning kurs “Upravljanje vremenom” pripremljen je u cilju usavršavanja vještina zaposlenih u smislu boljeg i efikasnijeg korištenja vremena.

Informaciona sigurnost

E-learning kurs “Informaciona sigurnost” je pripremljen da upozna polaznike sa osnovama informacione sigurnosti i važnosti sigurnog čuvanja i rukovanja podacima.