O nama

Društvo Idego d.o.o. Sarajevo osnovano je 2006 godine te od tada bilježimo kontinuirani razvoj. Osnovna djelatnost društva je implementacija elektronskih tehnologija koje omogućavaju unapređenje procesa edukacije, te samim tim i povećanje efikasnosti u organizacijama .

Pored implementacije sistema za učenje na daljinu, kao prirodan nastavak, značajan dio naše djelatnosti predstavlja dizajn i izrada elektronskih edukacija.

Misija
Na osnovu kontinuiranog unapređenja vlastitih znanja i uz korištenje napredne tehnologije za e-učenje ponuditi našim klijentima vrhunsku uslugu i učiniti ih organizacijama s obrazovanim stručnjacima.
Vizija
Vjerujemo da je znanje najveće bogatstvo. Vjerujemo da je ulaganje u ljude investicija. Želimo omogućiti našim klijentima, poslovnim partnerima i zaposlenicima da pokažu i dostignu svoj puni potencijal, uz što manje troškove edukacije i što veću efikasnost.

Idego tim

Idego d.o.o. Sarajevo upošljava visoko obrazovane kadrove spremne da udovolje svakom zahtjevu kupaca u segmentu elektronskih edukacija. Naši uposlenici se kontinuirano educiraju i usavršavaju kako bi naše proizvode i usluge doveli do savršenstva i time obezbjedili efikasne procese edukacije za naše kupce.

Ponosni smo na naš tim koji je sastavljen od inžinjera za implementaciju Moodle sistema za učenje na daljinu, dizajnera za izradu elektronskih edukacija.

Često angažujemo vanjske saradnike – eksperte iz različitih oblasti za pripremu materijala – „znanja“ za izradu elektornskih edukacija, po zahtjevu korisnika.

Također želimo da naglasimo da se našem timu povremeno pridružuju provjereni spoljni saradnici:

Naratori
Lektori
Prevodioci
Tehničari tona
Kontakt
Dajanli Ibrahimbega 8
71 000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

E-mail: info@idego.ba
Tel: +387 33 266 735
Fax: +387 33 266 736

Predstavnik za Hrvatsku
Tel: +385 91 903 5156

© 2019 Idego d.o.o. Sva prava zadržana.