Šta možemo uraditi za Vas?
Grafički dizajn i video
Ponuda kurseva

Šta kažu
naši klijenti?

Jelena Vojinović
Mtel, a.d. Banja Luka
“Elektronsko učenje za m:tel ne znači samo elektronski kurs, već kompletno edukativno okruženje gdje se lako mogu razmjenjivati i preuzimati materijali za učenje i vršiti prenos znanja između zaposlenih, što je za nas ključ uspjeha.”
Minja Filipović
Intesa Sanpaolo Banka d.d. Bosna i Hercegovina
“Učenje na daljinu, pored edukacije, omogućava uposlenicima da aktivno učestvuju u forumima, diskutuju o različitim temama i izražavaju svoja mišljenja i sugestije o događajima unutar Banke, čime se jača međusobna kolegijalnost, povezanost i povjerenje uposlenika u Banku.”
Jasmin Bešić
Institut za razvoj mladih KULT
Tokom realizacije projekata Idego tim je pokazao stručnost, entuzijazam, odgovornost, fleksibilnost i volju da pruže sjajnu uslugu i rezultate. Također, naše osoblje je izrazilo posebno zadovoljstvo u radu sa Idegom u smislu realizacije ugovorenih aktivnosti u definisanim rokovima.
Sanda Ljukovac
Sparkasse Bank DD BIH
Idego je naš dugogodišnji partner u promicanju znanja. Suštinska vrijednost naše suradnje sa Idegom jeste njihovo partnersko razumijevanje naših potreba. Idego nam omogućava da efikasno i u kratkom vremenskom periodu, proširimo znanje naših zaposlenika i isto provjerimo i evaluiramo.
Kontaktirajte nas
Kontakt
Dajanli Ibrahimbega 8
71 000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

E-mail: info@idego.ba
Tel: +387 33 266 735
Fax: +387 33 266 736

Predstavnik za Hrvatsku
Tel: +385 91 903 5156

© 2019 Idego d.o.o. Sva prava zadržana.